images1 Krokusvakantie…ja, de leerkrachten hebben nog maar eens verlof, zie ik er opnieuw velen denken. Misschien hebben ze gelijk, misschien ook niet. Ik nodig in alle geval iedere criticus uit om het eens over te nemen in de klas…
Een heel mooi weekje staat voor de deur…5 dagen New York. Hoewel ik niet echt de man van de steden ben en liever het ruige gebergte in trek, kijk ik toch wel uit naar een bezoek aan deze mythische stad en ‘the American way of life’.
Ik was er al dikwijls in transit maar ik bezocht nog nooit de stad zelf. De eerste keer zonder kindjes op stap zal ons raar doen maar echt wakker moeten we hier ook niet van liggen. Bente loopt hier al 2 dagen met haar koffer rond omdat ze op vakantie mag naar de oma’s…verwennerij troef!!

Mijn atleten zijn allen voorzien van de nodige arbeid, de meeste fiches van deze week zijn verwerkt…ik kan met een gerust gemoed het vliegtuig op.
Na de vakantie maken we dan ook eens echt werk van de knieën…mijn lot ligt nu in handen van een orthopedist die zich via een kijkoperatie zal uitleven in deze eigenaardige gewrichten.