knie_slijtagekraakbeen Alle goede dingen bestaan uit 2 onderdelen wordt gezegd…dus na de eerste knie is nu ook de tweede knie (links) langs de binnenkant bekeken.
Letsels van dezelfde aard maar in een minder ernstige graad…hetzelfde protocol heeft plaatsgevonden en alle zwevend en loszittend kraakbeen is weggenomen. De voorbije dagen is de zwelling van de knie en het onderbeen zienderogen afgenomen en nu is het vooral de innerlijke knie die pijnlijk aanvoelt door het chirurgisch werk.
Het rechtse exemplaar voelt ondertussen steeds beter aan en ziet er sinds lang terug een ‘echte’ knie uit zonder vochtkussentje. Hopelijk blijft het zo binnen een tweetal maanden als de eerste loopkilometers een feit zijn.
Hoop doet leven!

Ik kan jullie verzekeren dat het enorm kriebelde gisteren…tal van mijn lopers gaven het beste van zichzelf in Antwerpen en Gent. Allemaal mooie resultaten, het ene in aanloop naar een hoger doel, het andere dan weer als overwinning op zichzelf.
Donderdag trekt ook het triatlonseizoen zich echt op gang met de ploegentriatlon in Doornik…dit jaar is er geen hogere stressbestendigheid nodig als gevolg van veel te koud water. De winter en het voorjaar zijn tot op heden heel triatlonminded geweest!

Aan allen dus een succesvol seizoen en bevredigende resultaten gewenst!!