diploma Vlak voor onze Heer Jezus zijn verjaardag (Kerstmis voor de heidenen onder ons) werden wij als cursisten van de opleiding Trainer A Triatlon/Duatlon onderworpen aan onze ultieme en finale proef…het mondeling verdedigen van ons stageportfolio.
Vorig jaar in december was het erop of eronder wat het theoretische luik betreft, 2014 stond daarna in het teken van de begeleiding van een atleet op het niveau van topsporttrainer.
De details wil ik jullie besparen maar ik ben wel bijzonder fier om te kunnen melden dat ik dit onderdeel dus ook succesvol achter me kan laten.
Een mooi kerstcadeau waar vooral mijn atleten de vruchten zullen van plukken.

Ik wens alle bezoekers van dit (bescheiden) portaal een prettig, veilig en gezellig eindejaar…en een goede nieuwe start of een even succesvolle verderzetting van 2014!