Hoewel we voor ons normaal activiteitspatroon nu heel weinig deden de voorbije dagen gaat de tijd toch snel voorbij. In een grootstad zoals Frankfurt rijd je niet zomaar eens tot aan de markt voor een briefing of voor het inchecken van de fiets.

Zelfs het uurtje losfietsen van deze morgen was bij aanvang bang afwachten in welke richting we min of meer zouden kunnen fietsen zonder verkeerslichten of autostrades die ons belemmeren. Uiteindelijk vonden we een leuk fietspad en kregen we al snel een heel vriendelijke Australiër in ons wiel. Aäron heeft zijn fiets perfect gepimpt, die van mij is nog onderweg en verwachten we rond 12u.

Tussen 14 en 19u worden we geacht om ons materiaal af te geven in wisselzone 1 aan de zwemplas. De fietsen en fietsbenodigdheden overnachten aan de Langener Waldsee, de zak met loopgerief wordt naar de transitiezone 2 gebracht door de organisatie en zien we pas morgen rond 13u15 (in het allerbeste geval) terug…dat betekent dus oververhitte schoenen, en te lopende zonnecrème. Voor onze voeding en ons eerste drinken vinden we wel een oplossing bij onze supporters…waarvoor een dikke merci natuurlijk!

Ondertussen is Steven Haeck ons komen vervoegen en zijn de anderen onderweg…het belooft een onvergetelijke, heroïsche dag te worden voor de 3000 deelnemers maar evenzeer voor onze steun langs het parcours. Jo, Bente en Hasse, Nathan (Aäron zijn broer), Patrick Blomme, Steven (en familie) en Jeroen , Ellen Frederik en Sigrid zullen morgen ook heel lastige momenten beleven maar we hopen hen vooral veel vreugde te bezorgen.

Zo, de volgende (korte) update zal voor morgenavond zijn…volgende week volgt dan wel een uitgebreid verslag.

Alvast bedankt voor jullie digitale gelukwensen!!