Komende zondag is er naast de wereldvermaarde rommelmarkt op het kaaike in Eeklo nog een andere belangrijke gebeurtenis die het vermelden waard is (op dit portaal)…
Een van mijn atleten zal zijn eindeloos lang seizoen beëindigen onder de Spaanse zon (die voorlopig vooral plaats ruimt voor heel wat regen de laatste dagen).

IM Barcelona is één van de eerste wedstrijden van het nieuwe ironman seizoen (seizoen 2016). Een weekje voor het officieuze wereldkampioenschap in Kona – Hawaï (op 10 oktober) wordt er in Catalonië gestreden voor slots voor de editie van 2016 .

Wim Laloo strijdt er zondag met nummer 200 voor wat hij waard is…en dat is momenteel heel erg veel. Als alles goed verloopt en dame fortuna kiest onze kant, belooft het een mooie dag te worden voor Wim. De voorbereiding verliep niet zonder horten en stoten maar we zijn er uiteindelijk toch in geslaagd om hem competitiever dan ooit aan de start te brengen.

Als coach zal ik zondag opnieuw met veel interesse zijn exploten volgen…mijn werk zit erop, nu rest me alleen nog morele steun.

Bijzondere aandacht verdienen ook Koen De Ridder, die aan zijn 2e volledige triatlon begint en Bart De Vrieze, die zijn wonderbaarlijke progressie van de laatste jaren hoopt om te zetten (lees: zal omzetten) in een orgelpunt.

Succes heren!!!