We zijn ondertussen een kwartaal ver in 2016…en de eerste maanden zullen op verschillende vlakken de geschiedenis ingaan. Helaas om heel wat wereldschokkende gebeurtenissen die we een aantal jaren terug niet voor mogelijk hielden.
Maar naast elk politiek statement of alweer een barbaarse daad van godsdienstverheerlijking wordt er door heel veel mensen vooral ook naarstig aan de weg getimmerd naar nieuwe sportieve successen…ieder op zijn of haar eigen niveau, elk met nobele doelstellingen.
Ik heb het geluk om opnieuw heel wat leuke projecten te mogen begeleiden en zo m’n steentje bij te dragen tot het welslagen van vooropgestelde (voorheen wel eens onbereikbaar geachte) targets.
De eerste resultaten zijn overwegend heel bevredigend, de meeste inspanningstesten bewandelen de weg van progressie en de honger bij de atleten is soms moeilijk te stillen.
Voor een immer ambitieuze coach is dit een prachtige manier om , soms met vallen en opstaan, mijn visie op een gezonde geest in een gezond lichaam uit te dragen. Elke dag opnieuw groeit mijn ervaring, kom ik in contact met bijzonderheden, wordt mijn interesse geprikkeld en ben ik gelukkig met zoveel vertrouwen.
Stilaan komt een nieuw duursportseizoen op gang (viel het ooit stil???) dus de tijd van oogsten breekt aan…spannende tijden voor atleet en coach…perfecte verstrooiing in een wereld op hol.