Er is, bewust, nog maar weinig verschenen op de website over mijn uitdaging van dit jaar. Sommige onderdelen van mijn lichaam laten het niet toe om snel te kiezen voor een bepaalde wedstrijd of bestemming. Met het nadeel dat er uiteindelijk niet zoveel keuze meer rest, ook in combinatie met het feit dat ik min of meer gebonden ben aan de wedstrijden die in de zomervakantie vallen.
Maar goed, eind maart viel dan toch de keuze op…Ironman Zürich. Een wedstrijd die al langer op het verlanglijstje stond maar omwille van de wel heel dure registratiekost steeds werd uitgesteld.
Vandaag, 3 en halve maand later, logeren we met ons gezinnetje in een appartementje in Zürich city…aftellend naar zondag 24 juli…een nieuwe D-day.
Helemaal gesmeerd loopt het radarwerk niet maar naar mijn inziens (en die van enkele specialisten ter zake) voldoende vlot om er zondag toch iets moois van te maken.
Ik zal zondag heel ontspannen starten en genieten van de prachtige omgeving, de oerdegelijke Zwitserse organisatie en het summum van het terug kunnen uitoefenen mijn geliefkoosde sport.
Ook als coach kan ik hier mijn hart ophalen want met Jurrie Van Waeyenberghe start één van discipelen op de lange afstand…en met terechte ambitie want hij staat op scherp. Laat ons zeggen dat ik vooral heel blij zal zijn als hij opnieuw hoge ogen kan gooien.

Een euvel aan de fiets moet morgen nog opgelost worden zodat we nadien het fietsparcours kunnen verkennen…een hoogtemeter op papier ziet er immers altijd vlakker of steiler uit dan in werkelijkheid.
Op dit portaal zal ik de geïnteresseerden de komende dagen verder op de hoogte houden van de meest essentiële zaken.

Tot later!