…zijn we ondertussen geregistreerd geraakt en hebben we gezwommen in het ‘meertje’ van Zürich.
De plaatselijke Frank Deboosere had regen voorspeld en vannacht werd zijn belofte een feit. De temperatuur is met een 10-tal graden gekelderd en momenteel wisselen stralende zon en lichte regen elkaar af bij een aangename temperatuur. Het water bedraagt nog steeds zo’n 23°, is helder en Zwitsers proper, wat dus heel aangenaam zwemmen voor gevolg heeft.
Landiwiese is vanaf vandaag the place to be voor al wie voor de triatlon naar hier is afgezakt…een groot dorp heeft zich daar neergepoot gaande van de registratietent, een expo met zwem-, loop-, fiets- en andere accessoires, een tribune, de finish, de recoveryzone en zoveel meer. Morgen worden we hier om 14u verwacht voor de Engelstalige wedstrijdbriefing en zaterdag dan vanaf 14u30 kunnen we er onze fietsen inchecken.
Al onze verplaatsingen verlopen hier via het openbaar vervoer. Zürich demotiveert autogebruik door lange wachttijden aan verkeerslichten en slechts een heel beperkte tijd om door te rijden (maximum 2 auto’s). Ook het parkeren in de stad is heel duur en op straffe van hoge boetes bij het niet naleven van de richtlijnen. We hebben onze meest frequente lijnen al behoorlijk onder de knie maar toch lieten we ons vangen deze morgen…al doende leert men zeker.
Morgen komen Patrick Blomme en Aäron – Fixovélo – Overmeire ons vervoegen. Gauw een retourtje heen op vrijdagmiddag en terug op maandagmorgen hebben ze over om mij bij te staan. Onbetaalbaar die gasten!! Bedankt heren!!

Morgen wordt er gerust, zaterdag nog een uurtje gefietst maar het is nu vooral aftellen naar zondag(namiddag).