Omdat we het niet kunnen laten, omdat het hier vorig jaar bijzonder fijn was, omdat het één van de weinige wedstrijden is waar je niet hoeft te stressen om ervoor in te schrijven (met als keerzijde dan wel de dure bestemming en deelnameprijs) en omdat ik hier dit jaar een Ironmandebutant, Wannes Wylin, begeleid.
Dit zijn zowat de voornaamste redenen waarom ik hier zondag nog eens het beste van mezelf wil geven.
Ik ben zelf opnieuw een debutant…in een nieuwe age group…40-44 staat tegenwoordig vermeld op alle officiële IM-communicatie, dan word je al eens ancien genoemd.

Door de boost dat het nieuwe team ‘Endurance Team A Different Approach’ met zich meebrengt negeren we het gekraak en gepiep van het gestel al eens wat sneller en blijft de motivatie hoogtij vieren.
Ik ben bijzonder fier op het project dat we op poten hebben gezet! In ons kleinschalig team koppelen we allen onze sportieve passie heel graag aan een sociaal engagement, dit jaar sporten we met overtuiging voor het kinderkankerfonds van het UZGent.
Binnenkort maken we ook onze eerste grote, bijkomende actie bekend om onze cheque aan het kinderkankerfonds te helpen spijzen.

3 weken geleden was er wel een heel vervelend ongeval dat toch ernstige storing op de lijn bracht…het zal een dubbeltje op zijn kant worden, net wel of net niet op tijd volledig hersteld (in alle geval al met uitermate dank aan kiné Tom Du Prez en dokter Dirk Van De Velde!).
We zitten terug in de mallemolen van de laatste dagen…registratie, briefing, fietsparcours verkennen, eten en drinken, zoveel mogelijk rusten, stretchen,…
En zondag 6u45 gaan we van start.