Op zondag 24/06 stond ik aan de start van de 90km (2200Hm) in Malmedy, tevens het Belgisch kampioenschap voor de elite heren op de 115km. Het doel was opnieuw een goed gevoel krijgen na de vervelende knieblessure die me de afgelopen week parten speelde. Na een 25tal km reden we in een mooi groepje met o.a. onze Michel, een groepje waar ik de technische kwaliteiten van Michel kon aanschouwen en hij mijn kunst om telkens het verkeerde spoor te kiezen. Het gevoel zat alleszins goed tot ik merkte dat mijn achterband begon leeg te lopen. Oef, gelukkig deze keer het juiste materiaal mee en dit probleem vrij snel kunnen fixen, een paar minuten later kon ik mijn eigen wedstrijd rijden.

Bij aankomst zag ik dat ik 6de algemeen stond. Tevens ook 2de  bij de masters 1. Volgende week kunnen we dus met een gerust gevoel naar de Zillertal Bike Challenge (Oostenrijk) waar ik enorm naar uit kijk. Deze had ik het vorige jaar zonder al te veel training meegedaan en ik heb toen besloten er dit jaar een doel van te maken, samen met de coach Dominic en steun van Team Adapp.