Na de droom ironman FF onder begeleiding v CrescenDo had ik mij ingeschreven voor Challenge Almere LD.De voorbereidingen konden beginnen.Kort daarna werden de trainingen even op hold gezet, papa kreeg de diagnose kanker.We waren allen verbijsterd.We konden enkel nog hopen op maanden, 2jaar.. wie weet het???
Coach Dominic sprak de juiste woorden v steun, moed,hoop die ik nodig had.. stap voor stap gingen we verder.Ons papa met de behandeling en ik met de training.We vochten samen.. elk op zijn manier tegen die vreselijke ziekte.Na 5maand was de strijd over.. papa is overleden.
De wereld staat stil, we kunnen enkel troost vinden bij elkaar en het rouwproces laten beginnen.
In deze tijd ben ik lid geworden v Endurance Team AdApp die zich inzet voor goede doelen.Een team met een hart voor de medemens.
Ondertss ben ik gestart als nieuw lid en het zwemmen werd bijgestuurd. Bedankt Patrick!De volumes v fietsen en lopen worden langer en langer.De gezamelijke trainingen deden me kracht krijgen, in het wiel hangen v al die toppers,rit in Valkenburg en zo ging het vooruit..
Daar lig je dan.. in het Meerwater wachtend op het startsein.(KNAL)Met z’n allen vertrokken en och wat was het een gewoel..de wasmachine stond aan.In de 2de zwemronde was het beter tot 1km vd aankomst want het werd terug drukker door de goede zwemmers halve afstand.Terug wat geduw en mijn benen voelden niet zo goed aan.De krampen kwamen in de kuiten en bovenbeen en de paniek sloeg toe..ik moest aan de boei hangen om de pijn te verbijten.Na een aantal min. kon ik terug verder..eindelijk eruit en wat een opluchting.Snel de wissel in en fietsen maar..eens de dijk op ging het vooruit,de wind zat gunstig en ik kon bekomen vh zwemmen.In ronde2 was de wind nog harder gaan spelen in de molens en dat hebben we gevoeld in de laatste 50km.Het was stampen.. en de teller kwam op 180km.Oef..Snel die schoenen aan en nog een toi toi bezoek(niersteentje laten we daar achter)en de marathon kan beginnen.Het gevoel zat onmiddellijk goed en kon mijn tempo aanhouden.Eindelijk kon ik 6x mijn supporters zien en horen wat een boost geeft natuurlijk.Ze schreeuwden me toe en ja daar was de finish 10:51:56
De tranen kwamen, het was een triathlon vol emoties.. voor jou papa!!
Bedankt aan alle sponsors die ons fantastisch ondersteunen!!!
CrescenDo coach Dominic, bedankt voor je professionele begeleiding en al je woorden v troost!!Je hart is groot!!
Bedankt Tom du Prez!!
Bedankt Fixovelo!!
Alle AdApp’ers bedankt!!
Alle supporters bedankt!!
Adam bedankt voor alles!!